Hormon Yoga Terapi

Hormon Yoga Terapi er rettet til kvinder i overgangsalderen og yngre kvinder, som har gener forbundet med hormonelle ubalancer.

Hormon Yoga Terapi kan reducere eller fjerne symptomerne på overgangsalder, afhjælpe PMS og andre ubalancer i hormonerne ved at aktivere og balancere hormonproduktionen.

Fald og svingninger i østrogen og de andre kvindelige hormoner kan give mange forskellige symptomer. Det kan i overgangsalderen f.eks. være hedeture, tørre slimhinder og søvnproblemer. Derudover giver de hormonelle ændringer også en øget risiko for osteoporose og hjerte-kar sygdomme samt øget følsomhed for stress.

Hormon Yoga består af en serie af dynamiske yogaøvelser, åndedræts- og energitekniker, som specifikt aktiverer og balancerer hormonsystemet. Hormon Yoga serien tager 30-40 minutter at gennemføre, når du er kommet ind i rutinen.

Hormon Yoga Terapi er udviklet af den brasilianske psykolog og yogaterapeut Dinah Rodriges. Dinah Rodriges rejste indtil hun var omkring 90 år gamle stadig verden rundt for at uddanne Hormon Yoga Terapi lærere. Hun er virkelig en levende reklame for sit program. Du kan læse mere om Dinah Rodriges og Hormon Yoga Terapi på www.dinahrodrigues.com.br. Dorte Bjerre er uddannet til Hormon Yoga Terapi lærer af Dinah Rodriges.

Hormon Yoga Kursus

Hormon Yoga serien vil blive gennemgået grundigt og gentaget flere gange i løbet af kurset, så du er klædt godt på til selv at praktisere hjemme efter kurset.
Du får et grundigt skriftligt materiale med hjem, lydfiler med de særlige yoga nidra’er samt link til video med selve programmet.

Du kan også deltage “bare” for at få et ordentligt boost af velvære. Du behøver ikke at kende til yoga for at deltage.

Hormon Yoga tilbydes også som individuelle forløb, hvor vi bygger serien op og hjælper dig godt i gang over med at indarbejde praksis i din hverdag over 3-4 gange.

Hormon Yoga Terapi virker bl.a. ved at øge østrogenniveauet. Har du/har haft sygdom forbundet med højt østrogenniveau vil jeg anbefale, at du kontakter mig før tilmelding.  I nogen tilfælde kan Hormon Yoga Terapi hjælpe. I andre tilfælde frarådes det.

Plan for kommende workshops og booking: Plan og booking

Vil du vide mere eller fandt du ikke en planlagt workshop? Skriv gerne til mig på dorteyoga@gmail.com.

Anbefalinger

Jeg skriver ikke for at tilmelde mig, men blot for at fortælle dig at jeg er rigtig glad for at jeg fik lært HYT af dig i sommeren sidste år. Jeg har lavet HYT 4 gange om ugen lige siden, og det har hjulpet mig meget ift perimenopausen – fx har jeg ikke længere den ‘brain fog’ som jeg var begyndt at få, og humøret er generelt bedre 🙂  Hvis jeg en enkelt uge ikke får lavet HYT så mærker jeg hurtigt forskel, så det er jo en god motivation for at fortsætte.

Så tusind tak skal du have.

Kærlig hilsen,
Line

Jeg var på hormonyogakursus i Yoga’nnekset, hvor vi arbejdede rigtig godt med øvelserne og fik styr på dem i løbet af en weekend. Dorte skabte en dejlig afslappende stemning og var rigtig god til at forklare og hjælpe med øvelserne. Jeg tog på et par timers opfølgning et par måneder senere for at få rettet øvelserne til, det var rigtig godt for mig at få det hele sat på plads. 1 ½ år senere dyrker jeg stadig hormonyoga. Det giver mig velvære at bruge og mærke min krop på den måde. Det er lidt forskelligt, hvor meget jeg gør ved det, gerne tre gange om ugen om morgenen inden jeg skal i gang med arbejde – det tager kun mellem 20 og 30 minutter afhængig af hvor meget man gør ved det – og jeg får både færre og svagere hedeture.

Lene