Healing

Reiki Healing er en smuk og effektiv form for energihealing ved håndspålæggelse.
Reiki Healingen og den blide omsorg under behandlingen skaber dyb afspænding, balance og lindring.

Med Reiki behandlinger kan du få hjælp og energiunderstøttelse i forhold til dit fokus og den proces du er i eller hjælp til dine fysiske udfordringer.

Det kunne fx være hjælp og støtte:

  • Til at afhjælpe og forebygge stress
  • Til at styrke dit immunforsvar
  • Til at hæve dit energiniveau
  • Som støtte gennem sorg og kriser
  • Som smertelindring
  • Til at dæmpe angst og uro
  • Til at øge din kropsbevidsthed
  • Som supplement til andre behandlingsformer, fx støtte op om en medicinsk behandling eller ansigtsrefleksterapi

Healing kan ikke erstatte lægelig behandling. Søg læge, hvis du er syg eller har mistanke om at du er syg.  

Hvad er Reiki Healing?

Ordet Reiki er Japansk og betyder universel energi. I Reiki healing kanaliseres universel energi ned gennem healerens krop og ud gennem hænderne. Reiki healing er fra Japan blevet udbredt over hele verden ved videregivelse fra mester til elev. Flere steder er Reiki nu inviteret indenfor på hospitaler for at understøtte patienters helbredelse. Reiki virker både på det fysiske og følelsesmæssig plan.

Reiki behandling

Behandlingen starter med en kort samtale om dit fokus for denne behandling. Dernæst vil du ligge på fuldt påklædt på en briks, eventuelt med et tæppe på. Jeg lægger nænsomt mine hænder forskellige steder på eller lige over din krop. Energioverførslen kan eventuelt mærkes f.eks. i form af en let prikken, gennemstrømning, varme eller kulde. Det har ingen betydning for effekten om du kan mærke noget. De fleste oplever en dyb ro og behandlingen kan være så behagelig, at man falder i søvn.

Healing og Ansigtsrefleksterapi

Reiki og Ansigtsrefleksterapi understøtter hinanden. Afhængig af hvilken problematik, der arbejdes med kan behandligsformerne med fordel kombineres. Læs mere om Ansigtsrefleksterapi HER.

Efter en healing

Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand efter en healingen og har du mulighed for det, kan det være en god ide at have tid til at slappe af.
Din krop fortsætter selv med at arbejde med de ubalancer der er. Symptomer kan eventuelt forværres, for efter nogle dage at balancere sig.

Ring eller skriv gerne for at høre nærmere : tlf 42744632 eller mail. DorteYoga@gmail.com

Du kan bestille tid og se priser her:  TIDSBESTILLING