Saunatæppe og refleksterapi

Som noget nyt tilbyder jeg behandling med sauna-tæppe kombineret med en ansigtsrefleksterapeutisk behandling. Den infrarøde varme giver en dybdegående opvarmning af kroppen som bla. hjælper med ro og afspænding af muskler, øget blodcirkulation, reduktion af smerter og stivhed og detox / udrensning og meget mere. Jeg har sammensat 2 behandlingsprogrammer, hvor kombinationen af sauna-tæppe og refleksterapi vil forstærke effekten af hinanden. Programmerne er både super effektive og super behagelige. Du får med garanti varmen undervejs*

  •  DETOX: Stimulerer kroppen til udrensning af affaldsstoffer, stimulerer immunforsvaret og reducerer smerter. Sauna-tæppet varmer kroppen igennem, øger blodcirkulationen afspænder musklerne samtidig med at lymfesystemet drænes via blide tryk og strøg i ansigtet.
    Denne behandling kan også hjælpe personer med fx. gigt og fibromyalgi.

  •  ANTI STRESS: Afspænder kroppen, beroliger nervesystemet, forbedrer søvnen, reducerer stress og træthed.   Sauna-tæppets varmer og beroliger kroppen. Ansigtrefleksterapien stimulerer blidt vagusnerven og det parasympatiske nervesystem, så der udskilles hormoner, der giver beroligelse og velvære. Vagusnerven har forbindelse til alle vitale organer og vores emotionelle tilstand. Derfor er behandlingen med til at bringe balance i hele vores indre system.
    Denne behandling kan også hjælpe personer med fx. spændingshovedpine eller udfordringer med fordøjelsessystemet.  

  • Læs mere on ANSIGTSREFLEKSTERAPI HER

Du ligger under behandlingen på en briks, omsluttet af sauna-tæppet. Inden i sauna-tæppet er du påklædt og svøbt ind i et lagen. Imens modtager du ansigtsrefleksterapi. Behandlingen varer 50-60 minutter. Sauna-tæppet er tændt i de første 30 minutter. 

*Sauna-tæppets temperatur kan reguleres mellem  30-80 °C. Vi finder en temperatur, der er behagelig for dig.  

Medbring et almindeligt fladt lagen eller et dynebetræk samt et håndklæde (ca 40 x 70). Blødt behageligt tøj. Metalgenstande skal fjerne da de bliver varme.
Du kan sved forskelligt fra gang til gang. Sauna-tæppet har samme effekt uanset mængden af sved. Sauna tæppet rengøres mellem hver brug.  

Sauna-tæppe anbefales ikke til bløderpatienter, gravide, personer med feber samt personer med indsat kobberspiral eller brystimplantat indenfor de seneste 3 måneder….men ansigtsrefleksterapi fungerer også fint uden sauna-tæppe 🙂

Vil du vide mere, er du velkommen til at skrive eller ringe (læg en besked, så ringer jeg tilbage). Du kan også allerede nu booke en tid til behandling lige her: BOOK TID  Kontakt mig, hvis du ikke finder en tid, der passer. Der er ofte flere mulige tider/dage