Booking

Bestil tid til refleksterapi og meld dig til yoga 

Via bookingsystemet kan du bestille tid til behandlinger og tilmelde dig til yoga hold. 
Vil du høre mere eller kunne du tænke dig f.eks. privattimer, er du meget velkommen til at skrive til mig på dorteyoga@gmail.com.

Tidsbestilling til Refleksterapi og Healing kan ske her:

Du kan tilmelde dig Yoga her:

Handelsbetingelser og privatlivspolitik

Yoga i Yoga’nnekset

Stress af med Restorativ Yoga

Restorativ yoga er en helt unik yogaform, som giver dyb ro og balance i nervesystemet. RY kan fjerne træthed og stress og hjælpe kroppen til at hele og genopbygge.
RY er rigtig god i perioder med fysiske eller psykiske skavanker, som stress, angst, depression og til restitution efter sygdom. RY kan også hjælpe ved bl.a. søvnbesvær, fordøjelsesproblemer, svækket immunforsvar og træthed. RY er også en dejlig måde at give sig selv en pause og forebygge ubalancer i krop og sind.
Alle kan være med begyndere som øvede, Skavanker og skader ingen hindring, stillingerne bliver individuelt tilpasset. Der er maks 5 på holdet, så der er tid til at hjælpe – og afstand mellem deltagerne.

Onsdage 19.00-20.30 : De næste forløb starter 10. april 2024
Torsdage 11.30-13.00: De næste forløb starter 11. april 2024
Pris 695 kr for forløb á 4 gange eller 540 kr for forløb á 3 gange.
Du kan se de kommende forløb og tilmelde dig her: BOOKING
Læs mere om Restorativ Yoga HER

Hormon Yoga for kvinder kursus

Få et boost af energi og velvære! Hormon Yoga Terapi er godt for alle kvinder og særligt for kvinder før/under/efter overgangsalderen og yngre kvinder, som har bøvl med deres cyklus.
Hormon Yoga består af en serie af dynamiske yogaøvelser, åndedræts- og energitekniker, som specifikt aktiverer og balancerer hormon systemet. Kurset sigter mod at deltagerne vil kunne lave hormon yoga selv efterfølgende.
Vi mødes først 2 x 3 timer, hvor du lærer Hormon Yoga Serien. Efterfølgende en 2 timers opfølgning for at sikre på at øvelserne fungerer.
Læs mere om Hormon Yoga Terapi: HER
Hormon Yoga Kursus med opstart april 2024:
Fredag 12. april 15-18 + søndag den 14. april 15-18 + opfølgning søndag den 5. maj 15-17, Pris 1300 kr.

Befri åndedrættet

2,5 time med fokus på åndedrættet. Åndedrættet er essentielt for vores sundhed. Både fysisk og mentalt. I denne workshop laver vi øvelser, der løsner spændinger og åbner for plads i kroppen til  åndedrætter.  Vi laver åndedrætsøvelse, der giver energi, ro og/eller balance. 
Vi slutter med 1-2 skønne restorative yogastillinger, som giver dyb afspænding og lader effekten af workshoppens øvelser “falde på plads” i kroppen. 
Åndedrætsworkshop: Lørdag den 16. marts kl 9.30-12.00 . Pris 350 kr
Tilmelding: HER

Du kan se kommende forløb og tilmelde dig her: BOOKING

Foto: Franseska Mortensen