Booking

Bestil tid til refleksterapi og meld dig til yoga 

Via bookingsystemet kan du bestille tid til behandlinger og tilmelde dig til yoga hold. 
Vil du høre mere eller kunne du tænke dig f.eks. privattimer, er du meget velkommen til at skrive til mig på dorteyoga@gmail.com.

Tidsbestilling til Refleksterapi og Healing kan ske her:

Du kan tilmelde dig Yoga her:

Handelsbetingelser og privatlivspolitik

Yoga i Yoga’nnekset

Stress af med Restorativ Yoga

Restorativ yoga er en helt unik yogaform, som giver dyb ro og balance i nervesystemet. RY kan fjerne træthed og stress og hjælpe kroppen til at hele og genopbygge.
RY er rigtig god i perioder med fysiske eller psykiske skavanker, som stress, angst, depression og til restitution efter sygdom. RY kan også hjælpe ved bl.a. søvnbesvær, fordøjelsesproblemer, svækket immunforsvar og træthed. RY er også en dejlig måde at give sig selv en pause og forebygge ubalancer i krop og sind.

Alle kan være med begyndere som øvede, Skavanker og skader ingen hindring, stillingerne bliver individuelt tilpasset. Der er maks 5 på holdet, så der er tid til at hjælpe – og afstand mellem deltagerne.

Onsdage 19.00-20.30
Pris 675 kr for forløb á 4 gange eller 520 kr for forløb af 3 gang.
Der næste forløb starter 25. Oktober 2023 hhv. 22. November 2023

Du kan se de kommende forløb og tilmelde dig her: BOOKING
Læs mere om Restorativ Yoga HER

Hormon Yoga for kvinder Forløb over 6 gange

Få et boost af energi og velvære! Hormon Yoga Terapi er godt for alle kvinder og særligt for kvinder før/under/efter overgangsalderen og yngre kvinder, som har bøvl med deres cyklus.

Hormon Yoga Terapi kan reducere eller fjerne symptomerne på overgangsalder, afhjælpe PMS og andre ubalancer i hormonerne ved at aktivere og balancere hormonproduktionen.

Hormon Yoga består af en serie af dynamiske yogaøvelser, åndedræts- og energitekniker, som specifikt aktiverer og balancerer hormonsystemet.

Vi mødes 6 gange og laver Hormon Yoga sammen. Undervej lærer du Hormon Yoga Serie, så du kan praktisere selv der hjemme, hvis du har lyst. Du kan også deltage “bare” for at lave yoga.

Læs mere om Hormon Yoga Terapi: HER

Send en besked, hvis du er interesseret i Hormon Yoga. Hold oprettes, når der er nok interesse.

Du kan se kommende forløb og tilmelde dig her: BOOKING

Foto: Franseska Mortensen